Wat is Acces Bars?


De Acces Bars® zijn 32 unieke punten op en rond het hoofd. Deze punten hangen samen met verschillende aspecten in het leven. Door deze punten zacht aan te raken kan de energie in deze banen (bars) weer gaan stromen. Belemmerende gedachtes en overtuigingen die hier liggen opgeslagen kunnen worden losgelaten. Er komt ontspanning en ruimte voor nieuwe, helpende overtuigingen. 
De voordelen tijdens de zwangerschap en de kraamperiode:


  • Het helpt belemmerende overtuigingen op te ruimen, zodat er ruimte komt voor positieve en helpende overtuigingen rondom de zwangerschap, geboorte en het ouderschap.
  • Het helpt je ontspannen, waardoor je gemakkelijker contact kunt maken met jouw wensen en behoeften en met je baby in je buik. Zo zal je met nóg meer vertrouwen de zwangerschap, geboorte en kraamtijd tegemoet gaan.
  • Het kan helpen bij kwaaltjes als misselijkheid, brandend maagzuur, bandenpijn, bekkenpijn, maar ook onrust of slapeloosheid.
  • Tijdens de kraamperiode (of daarna) kun je het zien als een momentje voor jou, om even op te laden en los te laten wat je niet meer nodig hebt.
  • Belemmerende overtuigingen rondom het ouderschap kunnen worden losgelaten, zodat er ruimte komt voor nieuwe, positieve, overtuigingen.
  • Ontspanning in je kraamtijd? Ook dan kunnen deze sessies plaatsvinden. Ik kom naar jullie toe en jullie baby ligt gewoon lekker bij je. 


Kortom

Het is een ontspannen moment voor jezelf én je baby. Het helpt jullie om met nóg meer vertrouwen de geboorte en kraamtijd tegemoet te gaan. 


Praktisch: 

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kan zowel in mijn cursusruimte als bij jou thuis plaatsvinden. 


Kosten: € 45,- per sessie. Of kies meteen 3 sessies voor €120,- 

 
 
 
E-mailen
Bellen